Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Co z wodą ?  (Przeczytany 5290 razy)
Blacha
Gość
« : 20 Styczeń, 2008, 21:38:09 »

Mam dość spore problemy z wodą w swojej instalacji ,mam zamontowane filtry i jakieś inne ustrojstwa a mimo to chłopaki z produkcji skarżą się że w szlaufach mają wodę.Czy można temu jakoś zaradzić,może ktoś coś podpowie
rubin
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : 21 Styczeń, 2008, 08:58:32 »

Też mnie interesuje ta kwestia. Czekamy na jakieś konkretne rady

Pozdrawiam

Polecam firmę AIRTEC
za_worek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : 06 Luty, 2008, 21:18:48 »

należy ją weleminowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wyplenic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wypic?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?Co?
Szach
Nowy użytkownik
*

Najdłuższa droga pomiędzy dwoma punktami prowadzi

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 27 Lipiec, 2008, 22:30:16 »

Po pierwsze są osuszacze... a co ważniejsze jest jeszcze istotne rozmieszcze rurociągu (bo woda może Ci się w rurach skraplać), np. nachylenie rur, materiał itp.

Jeżeli zdecydujesz sie na ingerencje w układ rur to napisz Uśmiech
za_worek
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : 03 Marzec, 2009, 20:59:03 »

pIERWSZA SPRAWA,TO DO CZEGO POTRZEBUJESZ SPRĘŻONE?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Zbiorniki ciśnieniowe Pneumatyka Filtry pneumatyczne Serwis sprężarek Tapety na pulpit ogłoszenia drobne Wróżki | Telefony komórkowe ogłoszenia Serwis kompresorów | siłowniki | siłowniki | osuszacze | Pneumatyka Drukarki Dla Zakochanych Sklepy fotograficzne Ogłoszenia Podlaskie lublin giętarki do rur

Forum o pneumatyce, sprężarki forum, kompresory, siłowniki forum, osuszacze forum, filtry, urządzenia pneumatyczne, narzędzia pneumatyczne forum, manometry, zawory, reduktory forum, Air-Com pneumatyka siłowa, automatyka, forum pneumatyka, forum pneumatyczne. Osuszacz, sprężarka, kompresor, siłownik, manometr, reduktor, zawór. Zapraszamy.